Harta site-ului
Ajutor
Şedinţă de lucru cu participarea managerilor instituțiilor de educație timpurie
Şedinţă de lucru cu participarea managerilor instituțiilor de educație timpurie

La data de 10 octombrie 2023, în incinta Consiliului raional Dubăsari, s-a organizat ședința de lucru cu participarea managerilor instituțiilor de educație timpurie. 
În cadrul ședinței de lucru dna Bacioi Natalia, metodist principal, a prezentat informația, în urma evaluării din luna august, cu privire la nivelul de pregătire a instituțiilor către noul an de studii 2023-2024 și perioada rece a anului. Totodată managerii au discutat problemele ce țin de alimentarea cu gaze naturale, necesarul de surse financiare, buna funcționare a cazanelor, precum și despre responsabilitatea operatorilor care au fost testați în luna septembrie. La general, situația este bună la acest capitol în instituțiile preșcolare, dar merită să fie ținută la control permanent.
Un alt subiect discutat în cadrul ședinței a fost atestarea cadrelor didactice și manageriale, raportor, Tatiana Iavița, șef adjunct, DÎG. Directorilor li s-a adus la cunoștință modificările parvenite în Regulamentul de atestare a cadrelor manageriale, aprobat 30.08.2023.
În cadrul ședinței s-a vorbit cu privire la instituționalizarea copiilor cu vârsta de (1) 2 - 6 (7) ani la nivel de IET, despre modul de prezentare a informației, erorile care se regăsesc în aceste informații, astfel încât managerilor li s-a propus spre completare anexa-model, pentru a înțelege și a completa corect tabelele solicitate.
Managerii au fost atenționați cu privire la respectarea programului de lucru de către angajații instituțiilor de educație timpurie, despre faptul că programul de activitate pentru fiecare instituție este de 10,5 ore, ceea ce trebuie să cunoască și părinții.

Natalia BACIOI, metodist principal, DÎG 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Şedinţă de lucru cu participarea managerilor instituțiilor de educație timpurie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta